Fietsendrager Spinder

Fietsendrager Spinder

Posted February 19, 2021

Urban compacte fietsendrager voor Spinder

Fietsen waar je maar wilt!. Wij ontwierpen voor Spinder de meest compacte fietsendrager ter wereld. De Spinder Urban fietsendrager is uitermate geschikt voor mensen die zich snel in een stad willen verplaatsen of voor forenzen die hun auto buiten de stad parkeren om hoge parkeerkosten te voorkomen. Maar ook als even snel een fiets van de kinderen opgehaald moet worden, is de Spinder Urban de ideale fietsendrager.

De Spinder Urban fietsendrager is gemaakt van aluminium profielen en daardoor uitermate licht van gewicht. Daarnaast is de Urban opvouwbaar en makkelijk op te bergen in je kofferbak. De Spinder Urban heeft een innovatieve Click & Go snelkoppeling, waardoor de fietsendrager in enkele seconden op de trekhaak gemonteerd is. De Spinder Urban meet slechts 75 x 51 x 17 cm.

Chris Nijkamp van Noanao heeft van 2006 tot en met 2016 gewerkt bij Fabrique Public Design. Samen met de collega’s en eigenaar zijn er veel projecten gerealiseerd. Fabrique Public Design is helaas door tragische omstandigheden opgeheven begin 2020.

Dit project is een combinatie van productontwikkeling, engineering, inclusief visualisaties.

Urban Graphics Normaal 01 3D Front Left Top Product-presentatie-URBAN-2kleuren-1024x529 Product-presentatie-URBAN-Koppeling-1024x529 Urban Graphics Ingeklapt 05 3D Front Left Top Urban Graphics Normaal 03 Left